چه زمانی باید به پزشک مراجعه کنید

دکتر مقدسی می گوید: اگر دو یا سه بار سعی کردید خون ریزی بینیتان را بند بیاورید اما موفق نبودید، وقت آن است که با پزشک خود تماس بگیرید.

دکتر آبراموویچ در ادامه ی سخنانش می گوید: اگر خونی که از بینیتان جاری می شود به رنگ قرمز روشن باشد و به سرعت جریان یابد نشانه ای از خطر است و باید به پزشک مراجعه نمایید. او می گوید:  من به تمام بیمارانی که نخستین خون ریزی بینی خود را تجربه می کنند توصیه می کنم که حتما به  یک متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه نمایند و مورد معاینه قرار گیرند.

دکتر مقدسی می گوید:  این کار از آن جهت اهمیت دارد که باعث می شود متوجه علت خون ریزی بینی شده و تمام مسائل و نگرانی هایی که ذهنتان را مشغول نموده تمام شوند. علاوه بر این، اگر به طور مداوم دچار خون ریزی بینی می شوید باید حتما توسط پزشک معاینه شوید زیرا این خون ریزی، ممکن است نشانی از وجود مشکلات شدیدتر باشد. از سوی دیگر، داستان اب ریزش بینی متفاوت دارند.

چگونه از خون ریزی بینی جلوگیری کنیم.

اگر تا کنون دچار خون ریزی بینی نشده اید لازم نیست راه های جلوگیری از خون ریزی بینی را بیاموزید.

یک راه ایده آل برای جلوگیری از خون ریزی بینی این است که همواره بینیتان را مرطوب نگاه دارید. دکتر آبراموویچ می گوید: نزدیک شدن بیش از حد عروق خونی به سطح و پاره شدن انها می تواند باعث بروز خون ریزی شود که معمولا وقتی بینی خشک است اتفاق می افتد.

اسپری محلول نمک مخصوص بینی یا آب نمک گزینه های عالی ای برای مرطوب نگاه داشتن بینی هستند. علاوه بر این شما می توانید قبل از خواب  یک مقدار کم وازین یا اکوافور یعنی چیزی در حدود یک دانه نخود از این مواد را در درون سوراخ های بینیتان بگذارید تا آنها رطوبت لازم را جذب نمایند.

مرطوب کننده ها گزینه دیگر موجود برای مرطوب نمودن بینی هستند. با این حال، در حالی که خشکی بینی شایع ترین علت خون ریزی بینی است، آلرژی، التهاب، عفونت و فشار خون بالا می توانند سایر علل ابتلا به این عارضه باشند. علاوه بر این ممکن است خون ریزی بینی شما به دلیل تروما باشد که بعدا راجب آن بحث خواهیم کرد.